KOSMETIIKKA

Mynämäen Apteekista löydät myös kosmetiikkaa. Olemme saaneet valikoimiimme laadukkaat kosmetiikkatuotteet. Tervetuloa tutustumaan!

Pohjoismainen Aco-sarja sisältää tuotteita eri ihotyypeille ja eri tarpeisiin. Iho ja erityisesti kasvot joutuvat jatkuvasti kovaan rasitukseen auringon, lumen, pakkasen ja kuivan huoneilman vaikutuksesta. Aco-tuotteiden avulla voit auttaa ihoasi selviämään rasituksesta. Tutustu ACO:n tuotteisiin apteekissamme tai valmistajan kotisivuilla


Avène-ihonhoitosarjan kaikki tuotteet pohjautuvat ihoa rauhoittavaan ja suojaavaan terveyslähdeveteen. Tuotteet soveltuvat erityisen hyvin herkälle iholle, mutta ne hoitavat hellävaraisen tehokkaasti myös normaalia tervettä ihoa.

Avène-sarjassa on tuotteita monipuolisesti kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille sekä iho-ongelmista kärsiville, mm. couperosa iholle, kuivalle atooppiselle iholle sekä rasvaiselle akneiholle.
Avènen hoitotuotteissa on sekä hajustamattomia että kevyesti hajustettuja valmisteita. Tuotteiden joukosta löytyy myös paljon valmisteita, jotka eivät sisällä parabeenijohdannaisia säilöntäaineita ja osalla Avène-tuotteista on Allergia- ja Astmaliiton yhteistyötunnuksen käyttöoikeus.

https://www.eau-thermale-avene.fi/

Favora on kehittänyt herkän ihon hyvinvointia ja kokonaisvaltaista hyvää oloa jo 15 vuoden ajan. Korkealaatuisen hoitosarjan kasvipohjaiset luonnonöljyt ja tutkitut tehoaineet huolehtivat kasvojen, vartalon, käsien, jalkojen sekä hiusten erityistarpeista. Jatkuva kehitys, valvonta sekä testaus takaavat tuotteille korkean laadun ja parhaan toimivuuden.

http://www.favora.fi/?gclid=EAIaIQobChMI04SBptXn3g...

Vichy on ranskalainen ihonhoitosarja, jonka tuotteet sisältävät lämmintä ja mineraalipitoista lähdevettä yhdessä aktiivisten ja tehokkaiden raaka-aineiden kanssa. Löydät meiltä Euroopan myydyimmän apteekkien ihonhoitosarjan tuotteet helposti ja edullisesti.