NUTRICIA RAVINTOVALMISTEET

Apteekin valikoimiin kuuluu useita Nutrician ravintovalmisteita. Tässä joitakin esimerkkejä niistä. Kerromme mielellämme lisää valmisteiden käytöstä.

Sairauteen liittyvä vajaaravitsemus on piilevä terveysongelma, josta kärsii yhä useampi yli 65-vuotias henkilö. Tämä voi ilmetä esimerkiksi yleisenä heikkouden tunteena, uupumuksena ja tahattomana laihtumisena. Ruoka ei usein maistu tai se on yksipuolista ja vääränlaista. Kaikki Nutrician Nutridrink-tuotteet sopivat vajaa-ravitsemuksen hoitoon täydentämään normaalia ruokavaliota.

Nutridrink protein ja Nutridrink protein compact sisältävät runsaasti energiaa ja proteiineja ja sopivat kaikille, jotka tarvitsevat energia- ja proteiinilisää. Tavallinen Nutridrink sopii tyhjennysruokavaliota noudattavalle. Mehumainen Nutridrink Juice style sopii henkilöille, joiden ruokavalion rasvamäärää on rajoitettu sekä munuaispotilaille.
Kuitua ja energiaa sisältävä Nutridrink Multi Fibre sopii henkilöille, jotka tarvitsevat lisää kuituja ruokavalioonsa.

Nutricialta löytyy myös valmisteita erilaisia sairauksia sairastaville.
Cubitan on tarkoitettu haavapotilaille, sillä se sisältää haavojen paranemista edistäviä ravintoaineita. Diasip on suunniteltu diabetesta sairastavalle henkilölle. Se sisältää hitaasti imeytyviä hiilihydraatteja ja ravintokuituja, joiden ansiosta verensokeri pysyy paremmin
tasapainossa. Souvenaid on varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon tarkoitettu juoma, joka tukee aivojen hermosolujen välisten viestiyhteyksien muodostumista.